A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead.

Filename: mysql/mysql_driver.php

Line Number: 319

Це важке питання про зцілення(этот трудный вопрос об исцелении) — часть вторая Откровение

Це важке питання про зцілення(этот трудный вопрос об исцелении) — часть вторая

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: mktime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: common/common.php

Line Number: 2205

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: common/common.php

Line Number: 2215

28 мая 2012 г. Kvark Просмотров: 2070
Вера » Блог , , , , , ,

Автор: Таня Кузнецова

 


Це важке питання про зцілення - продовження на укр. и рус.

Продовження про зцілення. Викликалася досліджувати цю проблему і запрсила собі Бога в поміч  з проханням пояснити, чому Ти ВСІХ зціляв? Яке завдання зараз нам дано? ВСІХ зцілювати? Лікарі б'ються за всіх. Хто до них прийшов, нікого не відправлять: ми мовляв тебе навіть намагатися не будемо зцілювати. Родичка, літня, захворіла найнебезпечнішою хворобою, і стан її погіршувався і навіть коли досягла критичних моментів, то лікарі "швидкої", що стоїть біля під'їзду, продовжували приводити її до тями. А віруючі в цей час кликали до Господа: допоможи! Але вона пішла у вічність. Читала про одного "Божого генерала"(не знаю, хто, коли і чому їх так титулував), який немолоду жінку, яка померла, зміг повернути на землю. Вона, відкривши очі, сказала: навіщо ти це зробив? І він її відпустив. Читала ще про такий випадок в середовищі християн: молилися за вмираючого, добре знав Ісуса та був віруючий, молилися громадою, але він сказав: ви тримаєте мене на землі своєю вірою, а я ж хочу вже піти до Нього. І вони його відпустили. Мої батьки підійшли до 80 років, болячки накопичувалися і ставали серйозними, але молитви, молитви багатьох віруючих людей за них підносилися постійно... А родичі вже важко ходили по землі і мені врешті-решт були показані, духовно, два куща перезрілих дуже ягід. І я довірила  їх  Господу."Єгова передбачить". Після того, як почала В Ім'я Ісуса Христа виганяти все сміливіше з себе хвороби, не даючи їм вкоренитися, через деякий час прийшло випробування: я за інерцією звично виганяю хвороби, так як вони слухняно йшли раніше, але мені чомусь раптом стало ще гірше. Чому, Господи? Ти не на моїй стороні? Що я роблю неправильно? Знову писання в руках, дослідження себе за Словом... Виявилося, що я на ниві Божій забрела не туди, куди Він хотів на той момент, проявила непослух, і тоді Він позбавив мене Своєю допомоги. Але людина - істота, що чимось захоплюється. І треба час, щоб я зрозуміла: Так, коли я згідно з Його Волею щось  роблю, то Він зі мною і "швидкий помічник мені в бідах". А, якщо я побігла своїм шляхом? "Але як небо вище за землю, настільки вищі дороги Мої за ваші дороги, а думки Мої за ваші думки. "...допевняйтеся, що приємне для Господа. «Бог для нас пристановище і сила, швидкий помічник у бідах, тому не будемо боятися, хоча б потряслась  земля, і гори зрушились в серці морів... з нами Господь Саваот, наша твердиня Бог" (Пс). А якщо я навіть превознеслась над Богом і "свій розум зробила нарівні з Божим" і САМА вирішую вже де, як і що на ниві зробити? почала працювати, як не рідко буває, вже не для ЙОГО Слави, а своєї? А як легко присвоїти Його заслуги собі! Тебе хвалять і ти широко расправляешь плечі і стаєш такою значущою, що так і хочеться вже всі заслуги Божі собі швиденько приписать.І все. Висунувся тут з Бога, став відкритим для диявола і його поплічників. Адже і бачила, щось навколо мене як збурилося:: люди раптом стали деякі так мною незадоволені, сім'я потрапила в аварію. Не таку серйозну, але все ж похвилювались всі неабияк. Всередині мене теж не стало гармонії, я ставала все більш неспокійною, несмиренною. Але я все ж ще і ще йшла напролом: я ще ось тут і то зроблю, не переконавшись, що Господь вже не зі мною. До Євр. Павло говорив, щоб "зберігали благодать". А що я без благодаті? "....змиріться, сідайте додолу, тому, що впала  з голів ваших корона вашої слави» (Єр.).. Ось і виходить з зціленням так, що треба весь час перебувати в Ісусі, в броні Його праведності, Його Силі, в правильному положенні перед Господнім Лицем. "З Господом ми виявимо Силу".Проти хвороб, в тому числі. Ну добре, Це питання теж потроху проянилося. Але тебе теж можуть перевіряти і перевіряти: чи не відступиш  в невір'я, недовір'я, маловір'я Слову? Не для того, звичайно, щоб просто перевірити, а, думаю, щоб став міцніше у вірі, міцно стояв у Ньому, щоб можна тебе всерйоз використовувати на ниві. Переходимо від віри в віру, від сили в силу. Не зароптали б при сильних випробуваннях. І підступає хвороба і стоїть проти тебе деякий час, але і ти стоїш у вірі проти неї і стоїш на своєму: "Ранами Господа я видужала", а ти, хвороба, йди В Ім'я Ісуса! І ці Слова Господа підсилюють тебе: "чи Є щось неможливе для Мене?" І не втікаєш, трохи постоявши проти атак, знову в невір'я і маловір'я. Не знаю, для кого як, але мені таке нагадує Неемію, який говорив, що в одній руці спис у ізраїльтян, а іншою вони будують мур Єрусалиму. Доводиться відбивати атаки нападників ворогів і продовжувати і продовжувати "зводити стіни Єрусалиму" і в своєму серці і в інших серцях. (Я продовжу...)


Этот трудный вопрос об исцелении. на рус. здесь http://www.otkroveniya-v.ucoz.ru/blog/ehtot_trudnyj_vopros_ob_iscelenii_prodolzhenie/2012-05-28-180

Еще об исцелении здесь:
 http://otkrowenie.com/tag/bolezn/ 
и здесь: http://otkrowenie.com/tag/bolezn/page/2/

 

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: common/page.php

Line Number: 1900

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.

Filename: common/page.php

Line Number: 1939

       МНЕНИЯ          РАССУЖДЕНИЯ           ПОЖЕЛАНИЯ          ВОПРОСЫ

* Инструкция по использованию системы комментариев